PRIDOBITE PONUDBO BO VAŠI MERI

Tečaji za PODJETJA

Snemanje, montaža, streaming, javno nastopanje
Image
NAJPOGOSTEJŠI TEČAJI
Video produkcija. Mnoga podjetja iščejo načine, kako izobraziti svoj kader, da izdeluje npr. video vsebine za socialna omrežja, a nato ugotovijo, da prehod ni tako enostaven. Tečaji Studia S so prilagojeni nivoju zaposlenih. Predavatelji so potrpežljivi in praktično usmerjeni. Ne silimo vas v uporabo profesionalnih programov, če je za vaše potrebe lažje snemati s telefonom in montirati kar direkt na Tiktoku. Po drugi strani pa vas lahko podpiramo tudi pri uporabi profesionalne kamere in nato vztrajamo s vami do mojstrstva v uporabi zahtevnih programov.
Streaming in postavitev studia. Za podjetja je v mnogo kontekstih smiselno postaviti lasten mini studio, v katerem na tedenski osnovi zaposleni sami pripravljajo predstavitve produktov ali storitev. Ekipa Studia S obvlada postavitev luči in kamer, pa tudi streaming ali montažne programe različnih zahtevnosti.
Uporaba Adobe programov. Snemanje je s telefoni čedalje bolj enostavno, programi pa so še vedno zahtevni za povsem nove uporabnike. Podpiramo vas lahko pri uporabi kateregakoli programa in vam nudimo svetovanje, kadar se vam zatakne.
Nastop pred kamero. Dolgoletno delo z neprofesionalnimi igralci pri snemanju korporativnih videov nam je dalo vpogled in izkušnje pri sproščanju nastopajočih. Ponujamo prijetne in tudi zabavne programe javnega nastopanja, ki vključujejo tudi praktične trike, kako si zapomniti svoj tekst.
Kdo smo?
Pestra ekipa filmskih ustvarjalcev
Pestra ekipa filmskih ustvarjalcevSnemalci, režiserji, producenti, animatorji
Naše vsakodnevno življenje je potovanje po Sloveniji in svetu ter pripravljanje raznovrstnih vsebin za televizijo, internet in kinematografe. Naš vsakdan je sestavljanka različnih projektov, ki od nas pogosto terjajo dolge delovne ure in obvladovanje najrazličnejših veščin. V vmesnem času pa smo ugotovili, da je prenos znanja nekaj res lepega in sproščujočega, zato z veseljem ob svojem vsakodnevnem delu opravljamo tudi izobraževalne programe.
CENA PO DOGOVORU