TEČAJ ZA MLADE

Posnemite svoj film!

Crash course z Juretom Kreftom

nosilec tečaja
Jure Kreft
Jure KreftProducent in scenarist, FIXMEDIA
"Lej, to je pa un iz Gremo mi po svoje!" je stavek, ki ga Jure še vedno precej pogosto sliši. Res je. Svojo filmsko pot je začel kot igralec, srednješolska leta je preživel ob režiji, snemanju in montaži svojih kratkih filmov, profesionalno pa se ukvarja s filmsko produkcijo in scenaristiko.

Izvedba tečaja zagotovljena tudi za samo enega udeleženca.


Termin po dogovoru. Pokličite!

KLJUČNE INFORMACIJE
Tečaj se izvede v treh zaporednih urah v Ljubljani.  Termin po dogovoru. Pogosto je nedelja, saj ima Jure res busy urnik!
Jure se je naučil kot mulc uporabe programa Adobe Premiere Pro. Za ostale programe vam lahko pomaga pri taktikah, kako se učiti (iskanje tutorialov) sicer pa vas bo preusmeril na svoje sodelavce.
Priporočena starost tečajnikov: 12-17 let. To so leta, ko je Jure sam ustvarjal s kamero in vas lahko samozavestno uči sam. Starejši pa verjetno znate že več kot on. Če ste pa odrasli, a se počutite mlade, vas ne bomo zavrnili, se pa zna zgoditi, da je za vaše potrebe bolj primeren drugačen pristop.
Predznanje ni potrebno. Super je, če imate že kakšno izkušnjo, a tečaj je zasnovan tako, da sledi vašim interesom in se sproti prilagaja vašim zanimanjem.
Vsak tečajnik izdela nekaj, kar lahko pokaže staršem in prejme kopijo gradiva. Obljubimo, da ne boste ostali praznih rok ;).
REDNA CENA: 299 EUR + DDV
AKCIJSKA CENA:
80 EUR
(DDV vključen v ceno)
Prijavite se na tečaj
Prosimo, izpolnite zahtevana polja!
Prosimo, izpolnite zahtevana polja!
Prosimo, izpolnite zahtevana polja!