Grafično oblikovanje

Od preprostih dizajnov do umetniških del

KLJUČNI POUDARKI

Izberemo najprimernejšega oblikovalca za vaše potrebe
Nudimo tako ugodne usluge za manjša podjetja, kot pripravo billboardov za izkušene oglaševalce
Po želji vam uredimo tudi ugoden in kvaliteten tisk.

OBLIKOVANJE VIZITKE

od 35 EUR + DDV

OBLIKOVANJE LETAKA

od 49 EUR + DDV

OBLIKOVANJE PLAKATA

od 80 EUR + DDV

OBLIKOVANJE ZLOŽENKE

od 100 EUR + DDV

OBLIKOVANJE LOGOTIPA

od 50 EUR + DDV

OBLIKOVANJE CGP

od 300 EUR + DDV

PRISTOP K DELU

Grafično oblikovanje pomeni predvsem dobro sodelovanje z oblikovalcem. Jasna komunikacija olajša delo vsem - tako oblikovalcu kot stranki. Proces oblikovanja se torej začne tako, da se podrobno posvetimo vašim željam. Skupaj z vami postavimo strategijo na sestanku v naših poslovnih prostorih ali po telefonu. Skupaj poiščemo reference za grafično oblikovanje, ki najbolj ustrezajo načrtovani estetiki končnega izdelka in na njihovi podlagi določimo končno ceno ter časovni načrt. Vsa manjša naročila lahko izvedemo zelo hitro. Več o specifikah in cenah za grafično oblikovanje različnih proizvodov pa si preberite spodaj.

grafično oblikovanje cenik

Vsak projekt grafičnega oblikovanja ima svoje specifike. Zbrali smo nekaj najpogostejših izzivov, ki pridejo do grafičnega oblikovalca in pojasnili nekaj specifik.

CELOSTNA GRAFIČNA PODOBA PODJETJA

Celostna grafična podoba podjetja (CGP) sestoji iz logotipa, predlog dokumentov in drugih smernic za oblikovanje tiskovin ali spletnih strani. Novoustanovljenim podjetjem svetujemo, da ob oblikovanju logotipa naročijo tudi oblikovanje CGP. Cene za oblikovanje CGP, ki vključuje oblikovanje logotipa, vizitke, letaka, plakata in predlog dokumentov, se začnejo pri 300 EUR + DDV. Za več infromacij o sorodnih storitvah si preberite članek o oblikovanju tiskovin.

OBLIKOVANJE LOGOTIPA

Oblikovanje logotipa sodi med prve korake pri ustanovitvi novega podjetja ali razvoju nove blagovne znamke. Logotip mora biti jasen, izstopajoč in eleganten. Ponavadi obvelja pravilo: manj pomeni več. Vse velike korporacije imajo preproste logotipe, ki si jih hitro zapomnimo. Izdelava logotipa torej pomeni dobro idejo in talent za preproste, a učinkovite rešitve. Več informacij si preberite v članku o oblikovanju logotipa

Image
Image

vizitke

Za privlačno oblikovanje vizitk je potreben eleganten pristop, ki ne zanemarja jasnosti podatkov. Najpomembneje je, da je vaša vizitka čitljiva in razumljiva, torej, da uspešno služi svojemu osnovnemu namenu. Več informacij na povezavi.

letaki in zloženke

Oblikovanje letaka ali zloženke je lahko hitro in enostavno, v nekaterih primerih pa si je smiselno vzeti čas, da se posvetimo dizajnu do zadnjega detajla. K vašemu projektu pristopimo individualno in vam svetujemo, da izberete najboljšo opcijo. Več informacij na povezavi.

plakati

Plakat se od letaka razlikuje po velikosti, pa tudi po načinu, kako ga naslovnik dojema. Letak namreč ciljna oseba vzame v roko in se mu posveti, plakat pa mora že na daleč ujeti pozornost; konkurenco pa mu dela praktično vse v okolici. Več info na povezavi.

Image
Image