Izdelava video animacije

Popolna rešitev za predstavitev vaše ideje ali produkta

KLJUČNI POUDARKI

Pomoč pri oblikovanju ideje za vaš animirani video
Glasbena podlaga vključena v ceno
Moderen design
Z doplačilom sinhronizacija animacije v katerikoli svetovni jezik

CENA

od 100 EUR + DDV

Izdelava animacije brez stresa

Animiranje je korak dlje od grafičnega oblikovanja: podobe oživijo in nam pripovedujejo zgodbo. Prvi korak, ki ga zahteva izdelava animiranega filma, je izdelava scenarija in grafične podobe. Šele ko je oboje potrjeno, se lotimo animiranja in sinhronizacije. V izogib zapletom vključujemo naročnike v vse faze izdelave, pogosto pošljemo vnaprej prvih nekaj sekund v preverbo, da smo glede naših predstav usklajeni.

SCENARISTIKA IN REŽIJA

Ključna prednost Studia S je, da v delovni proces vključimo profesionalne scenariste in diplomirane režiserje. Izdelava animacije ne pomeni samo tehničnega igranja, pomeni znanje in izkušnje pripovedovanja zgodbe znotraj tehničnih in finančnih omejitev.

Sinhronizacija

Izdelava animacije vključuje tudi obdelavo tona, pogosto tudi snemanje naracije ali sihnronizacijo likov v animaciji. Za to poskrbimo v tonskem studiu s profesionalnimi govorci, izkušenimi na radiu in pri sinhronizaciji animiranih filmov za slovenske kinematografe.

REFERENCE in cenik

Izdelujemo različne animacije za podjetja, javne ustanove in nevladne organizacije. Cena izdelave animacije je odvisna predvsem od zapletenosti animiranja in minutaže, začnejo se lahko pri 100 EUR, a hitro naraščajo z dodatnimi željami. Vam pa vedno priskočimo na pomoč pri načrtovanju in svetujemo, kakšen pristop se najbolj splača znotraj določenega budgeta. Poleg korporativne animacije izdelujemo tudi telope za TV reklame, posebne efekte in animirane videe po naročilu, v sodelovanju z zunanjimi ilustratorji.