Novi mediji in aplikacije

Vodimo vas po hitro spreminjajočem se svetu mobilnih telefonov in aplikacij.

KLJUČNI POUDARKI

Izberemo najprimernejšo strategijo za vaš produkt ali storitev
Izdelamo oglas ali poiščemo influencerja
Prek oglasov ali influencerjem predstavimo vašo blagovno znamko natanko tistim ljudem, ki jih želite doseči

CENA

od 300 EUR + DDV

Kako se lotimo dela?

Facebook ni več platforma mladih, pač pa njihovih staršev in celo starih staršev. Mlajše generacije se zadržujejo na Instagramu, TikToku, Snapchatu in Youtubu. Vsaka platforma od nas terja specifičen pristop.

NAJBOLJ POPULARNE PLATFORME

Na Facebooku in Instagramu je možno oglaševati prek storyjev ali feeda, kar je zelo smiselno za Facebook, kjer se lahko natančno targetirajo skupine ljudi glede na spol, starost in interese. Verjetno najugodnejša opcija za oglaševanje za Instagramu pa je sodelovanje z influencerji, ki v zameno za brezplačne storitve, darilni paket ali manjši honorar promovirajo vaš izdelek ali storitev. Povežemo vas lahko s splošno znanimi osebnostmi (npr. pevci) pa tudi zvezdami družabnih omrežij.

TikTok je pri nas v oglaševalskem smislu del Facebookovega omrežja, zato prilagojeno oglaševanje ni mogoče. A gre za izjemno popularno omrežje med najstniki – nekateri Slovenci imajo na svojih videih že več milijonov ogledov. Sceno podrobno spremljamo in lahko vas povežemo z največjimi zvezdami TikTok-a.

Snapchat je skrito zlato, saj omogoča targetiranje slovenskih uporabnikov, ne omogoča pa prijave slovenskim podjetjem. Mi smo uspeli v sodelovanju z podjetjem s Hrvaške omejitev legalno zaobiti, kar pomeni, da lahko ponosno ponudimo Snapchat oglaševanje. Vselej pridobimo izjemno velike dosege za zelo nizke cene!

Na Youtubu je možno oglaševati na »tradicionalen« način, torej s promoviranimi videi ali pasicami, zelo dobra ideja pa je prav tako sodelovanje z video blogerji, t.i. Youtuberji. So tako popularni, da ima mladinska revija PIL že več let rubriko, ki  je posvečena zgolj njim!