Video produkcija

Edini cenik v Sloveniji, ki se prilagaja potrebam naročnika.

KLJUČNI POUDARKI

Pomoč pri oblikovanju ideje za vaš video
Profesionalna snemalna ekipa s tehniko
Postprodukcijske storitve
Prilagodimo se vašemu budgetu
Pomagamo vam, da video doseže največ efekta za čim nižji vložek

CENA

od 299 EUR + DDV

Kako se lotimo dela?

Najprej moramo dobro razumeti vaše želje in skupaj z vami postaviti strategijo na sestanku v živo ali po telefonu. Video produkcija ima namreč izjemno razpršene cene. Oglas je možno narediti za 300 EUR, ali pa za 3 milijone EUR. V čem je razlika? Kako veste, kakšen vložek se najbolj izpača?

video produkcija cenik

Koliko stane TV oglas in koliko spletni promocijski video? Odvisno od igralcev, scenografije, uporabljene tehnike, izkušenosti ekipe ... Video produkcija je adrenalinsko terensko delo, ki ponavadi zahteva sodelovanje večjega števila ljudi. Odvisno od budgeta, ciljne publike ali medija predvajanja pa lahko skupaj najdemo optimalno rešitev za vas.

snemanje z majhno ekipo (srednji cenovni rang)

Tročlanska ekipa lahko s pomočjo Blackmagic snemalne in Sennheiser tonske tehnike izdela videe na zelo visokem nivoju. Izdelek ima vselej profesionalen, korporativen občutek, cene pa so v rangu, ki si jih lahko privoščijo skoraj vsa podjetja. Video produkcija na tak način stane med 1000 in 3000 EUR. Veliko je odvisno od dolžine, lokacij, igralcev in scenografije ter grafik ali posebnih efektov. Generalno lahko v ta rang videoprodukcije štejemo promocijski, reportažni in predstavitveni film ali izobraževalni in produktni video. Za več informacij obiščite podstran paketa Saturn.

večje filmsko snemanje (VIŠJI cenovni rang)

Videoprodukcija, ki zahteva zahtevnejše scenografske elemente, posebne lokacije, casting in še bolj napredno filmsko tehniko ali animacije, seveda terja več priprav in večjo ekipo. Temu primerno se prilagodijo tudi cene. Snemanje malo bolj naprednega oglasa se lahko izvede za minimalno 5000 EUR, cene pa so ponavadi višje, v Sloveniji se povzpnejo vse do 50 000 EUR za TV oglas. Video produkcija oglasov se lahko izvede precej hitro, svetujemo pa, da si za celoten proces dela rezerviramo vsaj 1 mesec. Za več informacij obiščite podstran paketa Jupiter.

BUDGET OPCIJA 1: SNEMALEC + MONTAŽA

Tesen budget? Ni problema. Video produkcija na ključ je lahko tudi poceni, če ostanete znotraj meja enega snemalnega dneva z enim snemalcem in montažo. Cena za vrhunski video se v paketu Mars začne že pri 599 EUR + DDV. Popolna izbira za video za družabna omrežja!

BUDGET OPCIJA 2: MONTAŽA VAŠIH POSNETKOV

Še tesnejši budget? Vzemite v roke svoj pametni telefon in posnemite film, mi pa prevzamemo zgolj montažo, ki ponavadi povzroča največ težav. Pripravili smo vam nekaj napotkov za snemanje, več o postprodukciji, ki samoukom povzroča največ težav, pa si preberite tu. Cene se začnejo pri 299 EUR + DDV.

dialog je brezplačen

Praktični smo. Poslušamo vas. Želite zapravite še manj denarja? V treh urah inštrukcij vas lahko naučimo osnov montaže že za 75 EUR. Želite animirani video ali snemanje z dronom? Načrtujete velik projekt, ki se snema v tujini? Ni problema. Skupaj bomo našli rešitev za vse izzive. Videoprodukcija pomeni svoboden način življenja, ki nam vselej prinaša nepričakovane naloge. Kontaktirajte nas!